AFG is een onafhankelijke makelaar. Wij zijn niet verbonden aan een bepaalde maatschappij. Zo blijven de beste opties voor u open en kunnen we u de verzekeringspolissen bieden die het beste bij u passen. Bovendien overleggen we regelmatig met de verschillende maatschappijen. We overlopen de verzekeringsproducten die zij aanbieden, de premies en de voorwaarden voor u onze klant en stellen bij waar nodig.

Expertise

Schadegevallen
Heeft u een schadegeval en komen er experts bij aan te pas? Geen probleem!
Wij gaan voor u naar de afspraak met de expert en behartigen uw belangen.

Professioneel netwerk
AFG kan bouwen en rekenen op een zeer divers professioneel netwerk. Dat gaat van garagisten over schade-experts tot advokaten. En dat netwerk zetten we voor u in als dat nodig is.

Online tools

Polisoverzicht digitaal raadplegen
AFG biedt u de mogelijkheid om digitaal te werken. U kunt uw verzekeringsportefeuille online consulteren. Vraag er naar, we doen u graag uit de doeken hoe dit werkt.

Online schadeaangifte
Er zijn al verschillende apps op de markt waarmee u een schadegeval rechtstreeks via uw smartphone of tablet kunt aangeven.

Klik hier voor meer info over de verzekeringsapps.

Afspraak bij u thuis

Persoonlijk contact
Hoe modern we ook zijn in onze manier van werken, en hoeveel gebruik we ook maken van de moderne technologie, persoonlijk contact is voor AFG cruciaal.

Daarom komen we nog graag voor een afspraak bij u thuis, op een moment dat het past en waar u uw documentatie bij de hand heeft.

Welkom op een van onze contactpunten
Natuurlijk bent u altijd welkom op een van onze contactpunten. Bel even voor een afspraak en we ontvangen u graag.

Ook thuis in gespecialiseerde verzekeringen

Naast de algemene verzekeringen (brand, schade, auto...) kunt u bij AFG ook terecht voor gespecialiseerde bijstand. Denk hierbij aan schuldsaldoverzekeringen, hospitalisatieverzekeringen, uitvaartverzekeringen, fietsverzekeringen, groepsverzekeringen, transportverzekeringen en zelfs voor alle maritieme verzekeringen.